Home
Amihez ajánljuk a Organikus Univerzális Mosógél Koncentrátum 1,5L - újrahasznosított csomagolásban terméket:

Organikus Univerzális Mosógél Koncentrátum 1,5L - újrahasznosított csomagolásban

100%-ban természetes, és allergénmentes alapanyagokból készített mosógélünk a biológiai folttisztító formulának köszönhetően hatékonyan távolítja el a makacs foltokat akár 30°C-on is. Termékünk érzékeny textíliák mosásához hidegvizes mosás mellett is hatásosan használható.
2 749 Ft
Elérhetőség:
raktáron
Listaár Brutto
2 749 Ft
Listaár Netto
2 165 Ft
Kedvezményes ár brutto
2 749 Ft
Kedvezményes ár netto
2 165 Ft
Kedvezmény
0%
Szállítási idő:
1-2 nap
Darab / Karton:
6
Bolti utántöltés ár bruttó 1kg:
849 Ft / Kg
Nettó Ft / Liter:
1443,04 Ft
Mennyiség:
+-
Termékleírás
Összetétel
Letöltések
Vélemények

Felhasználási javaslat: 100%-ban természetes, és allergénmentes alapanyagokból készített mosógélünk a biológiai folttisztító formulának köszönhetően hatékonyan távolítja el a makacs foltokat akár 30°C-on is. Termékünk érzékeny textíliák mosásához hidegvizes mosás mellett is hatásosan használható.

Adagoljon 50-60 ml CLEANECO UNIVERZÁLIS MOSÓGÉL KONCENTRÁTUMOT az adagolókupakba 4-5 kg ruha mosásához, majd öntse a kimért gélt a mosógép adagoló tartályába. Erősen szennyeződött textíliák, ruhák mosásához használjon 60-80 ml mosógélt. Gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt.

Összetétel: Összetevők a 64/2004/EK rendelet szerit: 5-15%: anionos felületaktív anyag, 5%-nál kevesebb: amfoter felületaktív anyag, nem ionos felületaktív anyagok és szappan. Enzimkeveréket, illatanyagot és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz. 

Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.

Letölthető dokumentumok - Organikus univerzális mosógél

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény: